Reparaties & onderhoud aan uw kunstgebit – Klaar terwijl u wacht!

De praktijk

Tandprothetische praktijk Vonk zorgt voor uw kunstgebit.

Sinds 2016 is de Tandprothetische praktijk Vonk op de Sloterweg 20a in Badhoevedorp een begrip in de regio Haarlemmermeer en omstreken. Voor al uw reparaties en aanpassingen aan uw kunstgebit kunt u bij ons terecht. Ook voor nieuwe gebitsprotheses, gedeeltelijke prothese en protheses op implantaten helpen wij u graag. We geven vrijblijvend advies!

Bereikbaarheid

Tandprothetische praktijk Vonk is gemakkelijk te bereiken met de auto. U kunt gratis parkeren voor de deur. Maar komt u alstublieft zoveel mogelijk op de fiets of lopend, want voldoende beweging houd u gezond. Tevens is de praktijk is rolstoelvriendelijk en ook gemakkelijk te bereiken met de rollator en scootmobiel. Als u hulp nodig heeft met de deur drukt u op de witte deurbel.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag  9:00 – 17:00

Vrijdag tot 12:00

Mellanie Vonk

– Tandprothetica en eigenaresse van de praktijk.  

Vanaf het moment dat ik koos voor dit vak was mijn droom een eigen praktijk beginnen. In 2016 heb ik de stap genomen om deze praktijk zelfstandig op te bouwen en vorm te geven naar mijn eigen zin. Nu run ik als een vis in het water en met veel plezier deze praktijk. Elke dag ga ik met een grote glimlach naar mijn werk om mooie glimlachen te maken voor anderen.

In 2004 ben ik met het vak Tandprotheticus in aanraking gekomen. Eerste 5 jaar heb ik de opleiding tot tandtechnicus gevolgd. Daarna ben ik meteen doorgestroomd naar de 4 jarige opleiding tot Tandprotheticus op de hoge school Utrecht. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring met het aanmeten en maken van een kunstgebit.

Een praktijk runnen doe je nooit helemaal alleen, zo heb ik regelmatig hulp van de volgende personen:

Gosia Wilhelmi

– interieur verzorging

Met grote zorgvuldigheid verzorgd Gosia alle schoonmaak werkzaamheden binnen de praktijk en zorgt ze voor de juiste hygiëne maatregelen.

Impressie van onze praktijk

Carla van Zantvliet

 – declaraties en administratie. 

Carla zorgt ervoor dat alle declaraties van de werkzaamheden die wij voor u doen gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar. Daar heeft u zelf dus geen omkijken naar. Tevens verwerkt Carla alle administratieve handelingen binnen de praktijk en kunt u haar wel eens aan de telefoon krijgen voor het maken van een afspraak.

Naast de werkzaamheden in de praktijk is Carla zelfstandig boekhoudster, houd ze van ijs en chocola maken en is ze onlangs oma geworden van haar eerste kleinkind.

Vonk recensies

5 star review  Had een frame die niet meer goed was en zag de advertentie in de westerpost krant, ik daarnaartoe en voila! Een echte nononse technicus, kortom the place to be! Just... Lees verder

thumb G Posso

5 star review  Toppertje !

thumb Cor Hijstek